måla måla

Här hålls det på för fullt . så kul !!
Alicias rum är klart!! Wow de gick så fort . Duktig Älskling! Det blev så fint!

Nu har han och Elliot satt igång med underarbetet i Elliots rum och Elliot har valt ut vad han vill ha för färger och det kommer nog bli ett super häftigt barnrum =)

Ska bli otroligt skönt när Elliots rum är klart också så vi kan ställa alla möbler där dom ska vara för just nu är ju alla möbler och leksaker i Alicias rum och det är en väldig massa saker kan jag lova =)

Och köket ja . idag ska de sista tapetvåderna upp . Det är 3 st typ . sen ska taperserarbordet UUUT ;)
Hell yeah.

nya fina vita dörrar har vi med =)

mina gardiner har fortfarande inte kommit!! så dåligt de va ju en vecka sen nu ju! på måndag borde det komma då . annars e de ju nåt fel , det står på "mina sidor" att det är mottaget ...aja ..
Nu ska ja laga lite mat till mina grabbar .
bye bye

Sommar <3

vaknade 05.15 av att Elliot vaknade då ville han komma in till mammas och pappas säng .
Jag flyttade på Alicia och la henne i sin säng och så gick ja på toa , och sen kunde jag inte somna om igen .

Har massa tankar i huvudet , renoveringstankar .
Måste ha det där andra databordet.
ÄR sjukt trött på att tapetsera . Bläääää. blir aldrig klar känns det som.
det är inte lätt att få tid till renovering när man har två små gullungar hemma <3
Ska köpa färg till Alicias rum nu.
Rosa & vitt.
Så skönt att slippa tapetsera , haha . Har tillochmed lånat ut mitt tapetserarbord idag. skönt att bli av med det ifrån hallen.
Sen är det Elliots rum kvar men det ska tapetseras måla tak och läggas nytt golv.
Så det är lite mer jobb med det , men där ska ja inte ha nån superjobbig mönsterpassning på tapeterna iallafall . hujedamej.
måste täcka socklarna också . hoppas inte vi behöver köpa en ny paket.

Klickade hem ett par gardiner och 4 kuddfodral på internet igår. Hoppas det blir bra :)

Kommer nog åka och köpa nya innerdörrar idag . Så får jag sätta upp min sprillans nya WC skylt nångång. (har haft den liggandes i hela 2 dagar!)
Och Elliots namn på dörren, och så måste jag köpa bokstäver till Alicia som hon ska ha på dörren med ju.
Tobbe ville också ha , på garaget. Pappa ska det stå :) haha^^

Ska kolla lite på tapeter till Elliots rum nu . Han har sagt att han vill ha blå röd och grön , som blixten, kungen och chick hicks? kanske kan bli en vägg i varje färg , ja vi får se , jag har inte fått någon syn exakt hur hans rum ska se ut ännu men det kommer nog alldeles snart :) Men självklart ska han få vara med och bestämma också, det är ju hans rum.

I Onsdags var vi på High Chaparral med familjen Sundling. Det var väldigt roligt och Elliot är numera en fullutrustad cowboy , så himla söt !! Alicia sov nästan hela tiden lilla gumman <3

att få vara med er

Ligga i sängen . Alicia på vänster sida om mig & Elliot på höger . Lite trångt . Men oj vad mysigt . När vi ligger där känner jag att jag är rikast i världen. Inget kan slå detta .

Skulle mer än gärna dela alla dagar i resten av mitt liv mer er men det kommer ni nog inte vilja sen när ni blir stora därför är varenda sekund jag får med er nu det mest värdefulla för mig för det kommer aldrig igen sen.

Idag vid frukosten sitter jag och Elliot och pratar och så mitt i en mening säger han: men, jag älskar dig .
mitt hjärta smälter.
Men lilla gubben jag älskar dig också . du är ju allt för mig , du och Alicia.
Även när du är en trotsig 3-åring och mamma måste bli säga till ibland.
Men allt jag gör gör jag för dig .

Saknar min mamma <3 snart åker resten av min familia också . Kommer bli så tomt .
Som tur är kommer dom tillbaka sen .

Idag hoppas jag att jag kan tapetsera lite igen . haha de e de enda ja tjötar om här . barnen och tapetsering . men det är min blogg och jag skriver för min egen skull . ingen som behöver läsa detta om den inte vill :)

missinassen

Aaa de är det allt . vi har precis kollat på senaste wallander filmen och min bebis sov i min famn heela filmen mysmys.
Storebror sover sött i sin säng & idag har han slutat med napp

Han är så fin och duktig min kille <3

Och min lilla tös är så söt  <3




man lär sig alltid något

Har haft lite pysseldagar , målade min träfärgade lampa vit och så ett ljusfat blev vitt också .
himla fint blev det .
Så jag målade även min hylla som var i valnöt , vit också , för det kommer passa bättre i köket , och eftersom det var så fint väder tog jag ut allt och satte mig på gräsmattan med tidningar under .
Elliot fick papper och pennor och sen satt vi båda två på gräsmattan och målade.
himla mysigt faktiskt . Och den blev så fin.

Men sen hände det något.

Jag skulle bara gå in och tvätta bort färgen och rengöra penslarna och sen när jag kom ut hade tidningen blåst upp på hyllan *såklart* och det gick inte få bort den och då blev jag arg och slängde iväg min hylla i gräset .

Så nu är min hylla vit , med tidningspapper och massa gräs på och ligger i skottkärran. Haha.
Himlans också . Min fina hylla.

Jaa jag ska ta hand om den , och skrapa den och måla den igen , fast då ska ja sitta inne :)

Krokar till badrummet och toarullehållare hittade vi på material männen och dom satte jag nyss upp . Nu är det bara draperistång (för den vi köpte först passade inte *morr*) och nån typ av eldosa vi behöver sen är vårat badrum helt klart .

Och så fort det blir lite dåligt väder så ska ja tapetsera klart köket,  men alltså , vem fan vill stå inne och hålla på när det är så fint väder som det har varit ? Ja inte jag i allafall . Tänker njuta av sommaren och min bebis , nästa sommar kommer nog Alicia inte ha någon tid över till att bara sitta och mysa som hon vill jämt nu. Och väggarna i köket kommer ju finnas kvar även efter sommaren också för den delen så vi hinner nog :)

Nu har tobbe slutat på qpc och har nu semester i flera veckor som vi får vara tillsammans allihopa hela dagarna! Mysmys . Efter det börjar han på sitt nya jobb . gött för han .

Har lite planer på att åka och hälsa på min bror med familj i varberg nästa vecka , skulle vara superkul och då samtidigt hinna med ett besök på gekås. Det var 2 år sen sist jag va där nu , så nu kan det ju va dags för ett besök igen.

Nä nu blir det nog lite glass och maränger :) banta får jag nog göra efter sommaren istället , beach 2010 e ju redan körd , jag satsar på 2011 istället . Senare idag ska vi grilla också :D

RSS 2.0