Vår

Äntligen är våren här , hur underbart var det inte ute idag , hur härligt som helst =)

Nu bor vi och känner oss rättså hemma i vårat hus. det är riktigt skönt att ha ett hus , men vi har fullt upp med renovering, i helgen blir det tapetsering där uppe :D 

och sen ska linda komma och hjälpa mig måla sovrummet det blir roligt, och så blir det tapetsering av fondvägg där inne med i helgen förhoppningsvis =).

Tobbe har börjat måla väggarna i hallen och trappan och halltaket målas igen ikväll , det dära furutaket sög färg riktigt ordentligt ...

Jag fick äntligen upp gardiner i elliots rum idag när han var ute på kvällspromenad med mormor och lilla hund.

Vill ha så mycket som möjligt klart innan bebis kommer <3 

Igår så var vi och köpte tvättmaskin/torktumlare och en svart skitsnygg diskmaskin . Dem kommer på fredag,  inte en dag för sent, Blir mycket tvätt när man har en busunge på nästan 3 år ju och mer lär det bli när det kommer en till liten men med en ny fin tvättmaskin blir det ju lite roligare att tvätta

Och jag måste bara säga tack till alla underbara fina människor som hjälpt och fortfarande hjälper till på ett eller annat sätt nu under flytten det hade inte gått utan er hjälp . TACK TACK TACK <3 Ni är bäst !


v 35

Freeeeedag=)

Idag börjar vi flytta så nästa gång ja skriver här sitter jag nog i vårt hus *hiiiih*

Tobbe hade med en kompis till huset igår och dom målade trappan . Den är snart färdig =) Blir att måla klart den ikväll. Sen är det nålfiltsmatta på trappstegen som ska bort , och på med en ny såsmåningom men det är ju inte panik att det händer innan vi är på plats men utan matta på stegen blir det nog lite halt och vi vill ju inte att våra små älsklingar ska halka i trappan så det är bäst att ha kvar.

SÅ skönt att klabbandet är klart när vi ska bo där. Lägga golv och tapeter kladdar ju inte som målarfärg.
Och badrumskillen har satt upp nytt tak i badrummet nu och fixat till brunnen .

Aww de kommer bli AWESOME .

Bebis Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.


Nyklippt Babe



buse


finast


övervån


måla måla


målat halltak också. snygg lampa va? trappan ska också bli vit

8 Mars

Godmorgon! Jag förstår inte vad som har hänt med mig , nuförtiden är jag jättetrött på kvällarna och går och lägger mig vid 10 halv 11 på kvällen och så går jag upp , som idag 07.34 .

Det är verkligen inte likt mig . jag som inte brukar vara människa förrens efter klockan 12 på dan.
Jag menar det är ju inte Elliot som väcker mig heller , han sover som en liten gris <3

Jag har redan hunnit med att duscha av alla våra blommor och krukor så vi kan ta med dom till vårt hus när de torkar . Sen tänkte jag faktiskt ta ner lite gardiner här idag och tvätta .

Så det är min dag , mammas hjärta ska till dagis och leka , mormor ska ta honom dit , så snällt .

Helgen som gått har vi varit i huset mest hela tiden . Där har det städats för fullt , tack mamma & pappa för er hjälp jag vet faktiskt inte hur det hade gått till utan er hjälp . Själv är jag ju lite^ klumpig och dessutom är jag täppt i näsan igen<< så man är ju inte så effektiv som man önskar man kunde vara .

Tobbe har målat taket på övervåningen & så överraskade han med att ha målat taket i hallen också , pappa var också med och målade igår . Blev så himla himla bra , hur snyggt som helst . Men vilket jobb , det var inte lite tak att måla =) bilder kommer sen , för kameran är ute i huset nu . 

Jag & Elliot har spenderat kvällarna hos min mamma & pappa när Tobbe har vart och målat stackarn har knappt haft nån helg.

Nu blir det morgonmys med min goskille i soffan framför barnprogram *love* // XoXo

Längtar

Nu har jag kollat på förlossningskliniken igen , denna gången kändes det mkt bättre och inte alls jobbigt som sist jag såg det och shit vad jag längtar efter min bebis nu ..
När man ser alla bebisar komma ut och skrika och blinka och titta sådär sött , ser ut som varenda bebis tänker "vart har jag hamnat" . skitsött . ååh kommer bli tokmysigt .

Imon så ska min darling börja måla taket i vårat hus . Jag mammi och Elliot var där idag och städade lite & fikade i trappan *hiii*
Fan va härligt det kommer bli , nu flyttar vi om en vecka =)=)=)=)=)

och vi måste beställa tapeter nu med så vi kan börja tapetsera där uppe när taket är målat .
Har hittat en tapet som nog kommer bli asfiin och så med lite nytt golv där uppe med så blir det FinFiiint .

Sen har jag också hittat en superfin tapet vi ska ha som fondvägg i sovrummet ..

Äntligen ska det börjas!!

Bebis vecka 34 imon :D Elliot var med mig på besök hos BM idag och fick lyssna på sitt syskons hjärta, han va så duktig gubben , och han fick hjälpa till och trycka på knappar och grejja . Mina underbaringar <3

Näe nu ska jag sätta mig hos min storälskling i soffan en stund fast snart blir det nog att sova för jag är riktigt trött ikväll
Sweet dreams //

50 dagar kvar

Härligt med solsken . Det gillar vi .
Är tyvärr täppt i näsan igen . Hoppas det inte är gravidtäppa bara så jag får dras med det ända tills bebis kommer . mina näsdroppar som tog slut innan med typiskt , måste köpa nya sen.

Köpte endel i Jkpg , fast hade velat köpa mer men det är ju rätt svårt när man inte vet hur det kommer se ut i huset än *hih* får åka en sväng sen när vi är klara med övervån.
Tobbe ska börja måla taket på fredag =) Tänkte ta hem lite tapetböcker idag och kolla lite .

Var och köpte fler flyttkartonger igår och sakta men säkert börjar det tömmas här..

Nu ska vi äta frukost för nu vaknade min lilla goskille <3

1 Mars

Måndag och ny vecka . Idag blir det troligtvis att åka och shoppa med anki =)

Igår var Elliot & jag och badade i Sävsjö med mammi pappi brorsan och hans två barn . Det är varmt och skönt där . Det var härligt , men gud va trött man va sen när man kom hem , jag låg och sov i två timmar och Elliot också .

Tobbe har vart sjuk hela helgen , så trist :( men de va ju tur det kom nu iaf för då håller han sig förhoppningsvis  frisk nästa helg och helgen vi flyttar . Vi flyttar ju om två veckor bara nu !

Satt på golvet i lördagskväll och lekte med lego med snuffe vi byggde ihop alla hans coola bilar , men va ont i kroppen jag fick sen , haha jag kunde knappt ställa mig upp ju =) smidigt*

I veckan blir det väl packa och ha oss. Åka till huset och städa och fixa lite också . har endel att göra .

Bye!

RSS 2.0