v 35

Freeeeedag=)

Idag börjar vi flytta så nästa gång ja skriver här sitter jag nog i vårt hus *hiiiih*

Tobbe hade med en kompis till huset igår och dom målade trappan . Den är snart färdig =) Blir att måla klart den ikväll. Sen är det nålfiltsmatta på trappstegen som ska bort , och på med en ny såsmåningom men det är ju inte panik att det händer innan vi är på plats men utan matta på stegen blir det nog lite halt och vi vill ju inte att våra små älsklingar ska halka i trappan så det är bäst att ha kvar.

SÅ skönt att klabbandet är klart när vi ska bo där. Lägga golv och tapeter kladdar ju inte som målarfärg.
Och badrumskillen har satt upp nytt tak i badrummet nu och fixat till brunnen .

Aww de kommer bli AWESOME .

Bebis Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0