V 33

Tiden går =) . Hade planer på att köpa en tvillingvagn i början på veckan men jag tror nog inte vi behöver det nu ändå . Ändrar mig hela tiden känns det som , gah * hur vet man vad man ska göra får väl köpa en sen om vi märker att vi behöver en.

Igår kväll satt jag och kollade på förlossningskliniken igen och jag fattar inte varför jag måste kolla på det för man blir ju rätt..  jaa, obekväm av att titta på det . Man blir väldigt påmind om det oundvikliga, minnen blir så verkliga... Anyway det ska nog gå bra hoppas ja ju såklart och det är ju bara en dag av ens liv lixom . Man får stå ut helt enkelt , jag överlevde ju sist och det var ju värt det .

Fick låna lite mammakläder av Karin igår . Så snäll =).

Nä nu blir det frukost och idag ska ja vara hemma och ta det lugnt , jag vet inte vad klockan var när Elliot väckte mig idag för ja orkade inte kolla , när jag sen efter mycket om och men lyckades ta mig upp ur sängen var klockan 7.45 . tiiiidigt*

Blir att vila lite sen när skruttis är på dagis och sen ska vi ner till banken en sväng .
Fredagsmys ikväll , mys på hög nivå med mina pojkar *love*

Lunchat & Bakat

Idag lämnade jag min lilla grabb på dagis , med ett leende på läpparna stod han och alla hans kompisar på dagis och vinkade till mej i fönstret , idag skulle dom ha sina små-grupper . Elliot är med i Filurerna , det tycker han är roligt .

Det är åldersgrupper där alla typ 1-2 åringar har en grupp och sen 3 åringarna en och sen 4-5 åriga barnen har en grupp. Bra idé ju att de får lite egentid med sånna som är i samma "fas" som dom själva.

Hoppas på att dom har nåt sånt på nya dagiset sen med.

Själv åkte jag ner på stan och mötte Angelica som också hade en jättestor mysig mage, tycker att jag själv att har ganska liten mage nu när jag såg henne men sen är hon ju i vecka 39 med så det är klart det är skillnad , fast hon hade sån killmage som pekade rätt ut :) och jag är mer bred över hela magen tjejmage tydligen. Hade jag med Elliot också sa folk. Själv uttalar jag mig inte om det för jag vet varken eller ;) Alla bär väl olika .

Vi lunchade på bambu thai och det var gott , va jättemycket folk där och på coco thai. Alla åt nog ute idag .

Sen gick vi en sväng på stan och tittade på allt vi ville ha :D haha Nu är det bara å vänta på lönen med då :)
Men jag köpte ett väggord . Lycka . Superfint. Har tänkt köpa det nu sen jag såg det för kanske 2 månader sen men inte kunnat bestämma mig för lycka eller kärlek . men nu blev det lycka =)


Vart en sväng på FK med och det va ju kul , satt nog där i 45 min innan vi förstod varann. Ibland är det inte lätt asså , men dom lyssnar ju iaf. Hon som ringde mig från FK förra veckan va ju inte helt lätt att prata med . Suck . Men nu är det ordning och reda . SKÖNT .

Hämtade sen min buse på dagis och kikade förbi jobbet en sväng och sen åkte vi hem , tog de lite lugnt sen satte vi igång och baka muffins jag och grabben , Elliot ställde ut formarna helt själv så duktig =)

Imon ska vi på sång&lekstund, måste gå upp jätte tidigt då tror jag för det börjar redan på morgonkvisten! :O . hur ska det gå ;)
Bäst att sova nu då , Godnatt .

Jag

har vart hemma hela dagen och inte orkat göra nåt. Och så kom eftermiddagen och kvällen och då vart jag super pigg och då gjorde jag allt . Och det jag undrar mest nu är vad de va som satte stopp för mig tidigare på dan.

Tvättat massa kläder , jag tvättade inte nåt hela förra veckan. Jag bara packade/rensade så nu behövdes det tvättas här.

Imon ska jag och lillebus ta snowracern ner till stan och åka buss (om det nu går några) till lilla samhället brevid och hälsa på kusinerna och äta våfflor har vi bestämt :)
Sen ska vi hälsa på mammi&pappi innan vi åker hem det är ett måste ju,
Tobbe kommer med sen efter jobbet och ska väl skotta vid huset , kommer så mkt snö hela tiden ju . Bäst att hålla efter så gott det går .

Och jag undrar när min bloggdesigner hade tänkt göra om min blogg *HOST* samma person skulle ringt mig ikväll. somnade kanske ?


Slut på veckan

Snuffe sitter och leker med lego på sitt rum , vi har duschat och ska göra oss snart göra oss fina för fredagsmyset =) nä men vi får se vad vi hittar på ikväll , hoppas davidsson ringer iaf så vi kan få prisupg. på badrummet.
vi har väl egentligen bestämt oss för vad vi ska göra nu , efter att ha tänkt och kollat upp både ena och andra saker.
nu vill vi bara veta vad det kommer kosta också .

Men det kommer bli så fint & fräscht med nytt badrum . känns riktigt bra även att vi inte hade tänkt börja med badrummet eftersom det kostar en hel del , men ibland får man tänka om .

Vecka 32 har jag gått in i nu och det börjar bli lite besvärligt att göra vissa saker & så är det tungt . vill gärna sitta med benen högt och när jag ligger ner på rygg gör det svinont så jag kan bara ligga på sidan . men det värsta av allt är att jag inte har nåt tålamod över huvudtaget, jag blir fan trött&förbannad på mig själv men jag kan inte hjälpa det.  börjar önska att det kunde vara dags nu .

men det är lång tid kvar . känns som en evighet för tillfället, känns extra jobbigt just nu för jag är så himla trött idag så egentligen behöver jag nog sova lite när Tobbe kommer hem.

Filmade Elliot imorse där han berättar vad han heter och hur gammal han är och vilken bästa färgen är och bästa djuret , jag blev rätt förvånad när han sa Åsna. haha jag trodde ju garanterat att han skulle säga Krokodil men ibland får man sig en överraskning . Sötnos.



gullegull



namn till liten

Du är i vecka 31.
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 22 apr 2010
Du har 66 dagar kvar till beräknad förlossning.

det är ju snart!

tänkte avslöja vilka namn vi har på lur =)

Blir det en pojke så får han nog heta Oliver. Det är det enda fina pojknamnet vi kan komma på som vi inte redan använt ;) och Elliot & Oliver passar så bra ihop tycker vi.

Blir det en flicka så får hon troligtvis heta Alicia . Fast det finns ju såå himla många fina flicknamn att välja på. Men Alicia tycker vi båda om mycket. Elliot & Alicia passar bra med .

iiiHH* visst är det spännande! =)

sen får man ju se om namnet passar på bebisen som tittar ut . det vet man ju aldrig eller? men när Elliot föddes så såg vi direkt att det var Elliot <3

Nähe nu ska ja ta och fixa iordning mig för jag ska snart åka och hämta min snuffe på dagis och sen ska ja åka och hämta min tobbie på jobbet åså ska vi åka och kolla på badrum =)

tjingeling

kärlek


ni är finast på jorden jag älskar er mest av allt <3

v 31

Var som vanligt supertrött efter jobbet och låg och sov i två eller tre timmar , vaknade vid 21.oo..

Har idag jobbat mitt sista jobbpass . fick en jättefin blomma när jag gick hem och kramar av gänget som va där nere. söta är dom mina jobbarkompisar. kommer sakna dom. & alla trevliga stammisar man träffat varje dag ett år nu typ , det är många av dom som önskat mig lycka till med allt nu :)

Igår var vi i huset och mätte och sånt . Ja eller Tobbe och Pappa mätte väl mest och räknade ut kvadratmetrarna på tak, väggar och golv på övervåningen , där vi har typ 45 kvm öppen yta , aaw de kommer bli så fiiint sen med vitt tak nya tapeter och golv . Jaag längtar :)

nästa vecka har jag lite att stå i , sånt som jag inte orkat med nu när jag har jobbat. men ska ta tag i allt på direkten nu.

Och som rubriken lyder är jag i vecka 31 nu , och växer och växer  och min bebis som tidigare varit så lugn bökar som bara den nu  . Jag får inte ens sova på vilken sida jag vill utan då ska h*n hålla på och sparka och buffa . haha. busunge.

Och Elliot min älskling , som är sötast i världen va så härlig innan när jag kom hem från jobbet , då träffa jag vår granne i trappan som var på väg in till sig och då ville ha visa sin nya soffa och lite och då kom Elliot med och sprang mellan våra dörrar medans jag pratade inne hos grannen och Elliot hämtade massa med leksaker och tyckte det va hur kul som helst och springa fram och tillbaka , jaa till och med katterna var inne hos grannen vid ett tillfälle . haha Ungar säger jag bara hur söt kan man bliiiii.

my god. och sen hämtade Elliot sin leksakskrabba och så sa han att krabban hade spagetti på sig (känselspröten)
HAHA såå sött.  min prins . Pappa och Elliot hade för övrigt ätit spaghetti idag . Och först skulle han inte ha eftersom det var spenatspastasås till och Elliot -"gillar inte grönt" men sen när han väl hade smakat åt han jätte mycket , pluttis <3

fina blomman från jobbarkompisarna :)


Och här en bild på min UNDERBARA orkideé
som vi fick av min mammi och pappi i nyårspresent
*älskar*


Flytta Till Hus

Ja nu har vi skrivit på papperna till huset. det är nu officiellt vårat och det känns hur bra som helst.
men shit så jag drömde inatt.

drömde att vi hade köpt ett hus som saknade glas i fönsterna , helt galet, och så började det regna och vi hann inte få på oss regnkläder och så regnade det in och vi blev blöta.... hmm jaa... det är mycket tankar som spinner omkring i huvudet nu och det visar sig på alla möjliga sätt visst =)

Som tur är så har vårat hus glas i fönsterna *pjuH* =) och vi ska flytta om en månad ungefär så nu är det att packa ner vårat hem i kartonger som gäller ...

I två år bodde vi här..

Igår på eftermiddagen så åkte vi och tittade på vårt nyinköpta hus och sen åkte vi och hem till min bror och så var vi där hela kvällen och kollade på melodifestivalen *HA* ja vad ska man säga om denna tävling , man fick sig ett gott skratt då och då .

nu kommer snart mina snuffsisar och har köpt med sig allt som behövs för en asgod Taco dinner *mm* =)
och ja ska väl ta och hänga lite tvätt innan dom kommer tillbaka .

Bye

här bor vi snart


åttiodagar


*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Du är på dag 200 av 280.
Du är i vecka 29.
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 22 apr 2010
Du har 80 dagar kvar till beräknad förlossning.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

RSS 2.0