Hejdå!

Nu slutar jag blogga här . Öppnar en ny pysselblogg istället http://www.finipini.blogspot.com
Kika gärna in där istället!
Hej då!

konstig

ibland måste det finnas en andledning till att folk har på sig konstiga kläder . och från och med igår ska jag aldrig mera påpeka vad någon har på sig. aaaight :)

*antingen kan det vara så att personen i fråga har flyttat och inte kan hitta sina kläder vare sej dom är i garderoben eller i påsar , för när garderoben inte ser ut som sin förra så är det inte lätt att hitta nånting.
*eller så hade personen väldigt bråttom
*eller så har personen ett eller flera barn som måste komma i första hand så man vid just det tillfället inte får tid till att leta efter det man egentligen vill ha för barnet/barnen skriker så att man tillslut bara drar på sig nåt så man slipper gå naken.

eller alla tre , som för mig igår . herregud va i helvete hade jag på mig igår till stan alltså. fan va pinsamt .
hade jag sett nån som såg ut så hade ja garvat ner mig .

suck. det är fan inte lätt alla gånger. typiskt att jag åkte in till "storstan" sådära men jag hade lixom inget val just då utan bara körde på.

det va så pinsamt. inte för ja träffade nån ja känner så men alla andra som såg mig dom tänkte nog att hon måste ju va lite konstig. det första ja gjorde när ja kom hem va å dra av mej den där jäkla kjolen som inte ALLS passade till övriga kläder .  huvaligen .

det va som lite som känslan jag fick en gång i skolan. jag hade tagit på mig mina favvobyxor och hemma hade jag vägrat inse att dom hade blivit lite lite för korta men redan påväg till bussen så tänkte man . fan det här blev inte bra...

senare den dan bråkade jag med en tjej . När jag hade för korta byxor på mig , Så jävla typiskt. och pinsamt. vi bråkade inte om mina byxor , utan en kille såklart hahaha, ja herregud. men iaf då lärde jag mig att lita på min intutition och nästa gång lägga brallorna åt sidan om dom inte kändes perfekt direkt... haha ;P

jaja det va de de.

Idag ringde min mamma och sa att hon sytt klart Alicias underbara Alfons och Milla gardiner och idag ska vi sätta upp dom sen när hon kommer . Kommer bli så fiiint <3<3

Och sen ska hon vara här och hjälpa mig lite med Alicia så jag kan slipa i Elliots rum och kanske börja måla med...

tobben min har ju skadat sig på jobbet . stackarn :( så nu blir det jag som får fortsätta med Elliots rum , köpte ju fondtapet igår med som sagt , med slingriga vägar på och blixten mcqueen och company ;)

Nä nu ska ja sätta fart här så man kommer nån vart. kanske skulle ta av mig mina normala kläder nu då och ta på mig nåt ja inte gillar för nu kommer det damma vill ja lova.

XOxO /

min bebis

är en bortskämd liten sessa . min bebis kan inte sova ensam , bara i vagnen . annars vill hon alltid sova i min famn eller brevid mig annars vaknar hon. lilla mys skruttan <3

idag fick jag två personligabrev på posten . det va kul .

har köpt färg till elliots rum idag och beställt tapeter . kommer bli så fint i min sötgrabbs rum <3

ne nu blir de att slänga sej i soffan // bye bye

hihi

- men de va ju inget - inget allvarligt -

igår blev jag ÖVERlycklig .. haha min bebis vände sig från rygg till mage och höll upp sig så fint och duktigt, vi var hemma hos min bror och jag skrek och jublade och blev helt tokig av glädje och lycka för denna lilla lilla männsikans skull min underbara Alicia . dom andra tittade på mig och undrade nog va de va för fel på mig . haha men för mig var det verkligen ett halleluja moment . min älskade lilla flicka.
fast dom kände igen det dom har två egna barn.

men nu för denna bebisens mamma , Så stort , ja helt enormt.

min pojke , min Elliot . min flicka , min Alicia .


..O.o..

shit happens

måndagsblogg

Alicia älskling blev 3 månader igår!!
känns ju som hon föddes för 3-4 veckor sen.

Idag började Tobbe på sitt nya jobb och ja har ringt och kollat hur de går för han och han trivs redan skitbra sa han. det är ju positivt :) glad för min bejbs skull! <3

Saknar att ha honom hemma bara. Men nu ska man väl få fart på lite vettiga rutiner igen och de ska fatiskt bli skönt.

Veckan som gått var Tobbe Elliot Johan och Emil på besök i kleva gruva . Mycket spännande att lysa med ficklampan tyckte Elliot.
Jag och Karin och våra döttrar var och shoppade i jönköping. Jag köpte massa fint på Iems till barnen <3

Dagen därpå åkte vi alla till Astrid Lindgrens Värld , Mysigt , och tur med vädret hade vi =) Elliot vann en liten herr nilsson , och Alicia fick en pippi , Elliot behövde en bysse också såklart. =) En härlig dag med massa lek och bus barnen somnade på vägen hem , och jag också ;)

Min mamma och pappa har kommit hem från gotland :D så i lördags träffade vi dem och det var underbart att se dem <3

Igår gjorde jag hand och fot gipsavtryck på Alicia och Elliot <3
ovärdeliga saker att ha

Sångpåse

det ska ja göra en när jag få lite tid över ..
köket är klart! tapetserarbordet GONE och jag kunde inte vara mer lättad :)

äntligen .

Har ibland svårt att somna om efter att Elliot kommit in till vår säng. Typ som idag. Gick upp vid 7 .
tidigt tidigt.

igår var vi hos Andreas och Sara , Alexander hade fyllt år . Tobbe va å hämtade en till bil igår också så numera är opeln typ mest bara min kan man säga hahaha tobbe läser aldrig min blogg ändå så han kommer aldrig se att jag skrev så :) skönt med två bilar anyway

I lördags var vi i jönköping och monkey town, Elliot = nöjd :)

imorgon blir det förhoppningsvis kålmården om vädret tillåter.
Tobbes sista semestervecka nu :s vi som vill till alv också, fast de kan man ju ta en "vanlig" helg annars :)

Sen är det allvar igen . semestern går alltid så fort. det är så himla mysigt när vi alla är hemma tillsammans <3
mina finafina familj <3 Tobbe Elliot Alicia <3

Nu är det två kartonger kvar som inte är upppackade sen flytten , den ena är fylld med barnböcker som packas upp så fort alla bokhyllor fått sin rätta plats och i den andra ligger det några ljusstakar som inte verkar få plats någonstans ? ;) hmm

5 månader har vi bott i vårat hus nu . och nu börjar det äntligen bli klart :) hade någon sagt till mig att det skulle ta ett halvår innan alla rum vart omgjorda hade jag nog flyttat till ett hus som hade lite mera uppdaterade tapeter.
Men nu står vi här och det är så fint överallt och vi har en underbar trädgård och det känns så bra allting.
En timme här och en timme där blir klart tillslut också :)

Åh jag har kommit på värsta mysgrejen till barnens rum <3 kommer bli fint . Men det avslöjar jag inte :D
nä frukost nu kanske ?

RSS 2.0