Fina dagen

Tobbe sover än , han jobbade ju inatt. De va så mysigt när jag vaknade till lite kl. 7.00 så låg han där jämte mej , min underbara <3 .

Elliot vakande vid 10 typ ,så skönt , fast ja trodde klockan bara va 8 eller nåt ändå . hehe , då åt vi frukost , macka och yoggi med rispuffar , Gott.

Tänkte springa ner på stan idag och köpa lite kläder , Elliot skulle behöva lite T-shirts med för de fanns knappt nårra fina kvar i lådan ... dax å tvätta lite då kanske.. haha fast de e roligare å köpa nya ;)

Ikväll ska vi ha lite spelkväll så man kanske skulle köpa ett nytt spel nere på stan idag med?
OCH JA Mathilda , nu vet alla som ska vara med om det ;) Hahah*

Sen behöver Elliot en ny spargris för han har slagit sönder sin han fick en gång , den var ju i poslin så kom han och gick med den en dag när han hade stoppat i pengar i den så gick han i hallen där vi har klinkergolv och så snubblade han till och sen va inte spargrisen så hel längre kan jag ju talöa om.... typiskt. Så han ska ha en fin i plast tänkte jag , typ en barbapappa spargris..,, om ni sett en sån nån gång.... fast dom e svindyra... yeah well vi får se.
Finns la inga sånna i denna stan ändå.........

NEj nu ska vi ut i fina vädret, jag och min lilla älskling <3

ups

Ja , idag e de sista dagen för mig på mitt städjobb . Tack för denna tiden & tack för att du trodde på mig för det hjälpte mig otroligt mycket när jag behövde det som mest. over&out

mycket

Min dag i ord:

Morgon
Elliot
Dagis
Jobba
Angelica
Mathilda
Glass
Övertid
Karin
Johan
Meja
Emil
Kerstin
Mamma
Pappa

Tobbe <3

Men ååh måste bara berätta att jag trillade igenom en stol idag med hela mitt ben och de gjorde satans ont , samtidigt som det var lite komiskt. § Lär ju ha värsta blåmärket där imon eftersom det redan börjat synas lite.  ScheeiijjT .

Och Elliot hade lite otur innan med när han lekte med en bil , för den snurrade in sig och fastnade i hans vackra hår , jag va när att klippa bort den ifrån hans huvud men så kom min bror på att man kunde backa tillbaka hjulen och då fick vi bort den med det åkte med en rejäl tuss med långt blont änglahår.. den sparade ju mamma såklart .

Elliot måste klippa sig snart . Han är riktigt långhårig i nacken nu , det är faktiskt dags. Det tar emot för mej att säga för jag ÄLSKAR hans mjuka bebishår , men han är ju ingen bebis längre nu , han fyller faktiskt 2 år om 22 dagar .
Ja det är sant.

Tänk att 2 år kan gått så fort . Jag fattar inte det . Jag kommer nog aldrig att förstå det heller .
Men han kommer alltid att vara allt för mig .

Tobbe jobba över idag :( Tog en fika med Angelica och Nova och Mathilda och hennes Elliot på stan , ja eller dom åt middag , men de hade ja redan gjort på jobbet ju & Elliot åt ju på dagis så vi tog en glass mumms*. Sen åkte vi till Tobbe på jobbet och berättade en liten nyhet (?)sen hem fast Elliot ville ju åka hem så då åkte vi vidare till da hood...... jaa den som känner mig vet nog vart .

Oj va klockan blev mycket. Godnatt!


vi avslutar med en bild på sötis

morning

jaa idag vart jag förvånad när jag såg att klockan faktiskt var halv 9 när jag vaknade.
kändes inte som den va mer än sju typ. och älskling , han vet ja inte ens om han vart hemma inatt för jag hörde inte ett knyst av han... men nån hade iaf flyttat hans nya mobil så jag antar att han vart här en sväng iaf.

Stackarn , han har jobbat inatt på sec, och sen började han halv 7 på qpc . och igår jobba han dagen på qpc också.
han e otrolig , man undrar hur han orkar.... om han nu pallar hela dan idag.

Jag e lite trött idag faktiskt , och varm som fan...

Igår kväll va Fanny här , och vi åt oss proppmätta på melon :) haha

Idag ska jag till Jönköping med Linda *weii* ska bara se om vi kan få in 2 barnstolar i samma bil men de ska la inte va nårra problem sååå , dom kommmer om 2½ precis .

Min lilla busunge till son ligger fortf. och sover . För han har kommit in i en"vägra gå och lägga sig" period tror jag.
Hur göööööör man lixom , när dom vägrar sova? Kan nån berätta det för mig . Vad är rätt och vad är fel ... Ne men , man känner sig så hemsk när man intar 5-min metoden , och ens barn får ligga och skrika 5 min , sen går man in och så blir det likadant igen , han vägrar ju sova lixom vägrar att koppla av och känna efter om han e trött.... ääähh ja vet inte........

En sak har jag iaf kommit på att grabben INTE ska sova på dagen... det blir nog bättre då , han sover typ aldrig på dagen när vi e hemma , men på dagis gör han jämt det , och igår hade han vart på dagis... så jag måste säga till dom att han inte får sova när han är där.... om han inte är SUPERDUNDER trött då såklart..

Nä . nu ska ja ta och tömma min kamera och käka frukost, och här kommer min söta son som vaknat ur hans skönhetssömn och stigit upp alldeles själv <3 se bild


god morgon världen :)



 pussgurka <3

Im back

HEj  ,  jobb hela helgen lång .

Marknad med mina underbara grabbar igår , jag har väl berättat att dom är finast i världen :) hii*
Älska meeeest*

Partey i onsdags de va livat men ska de va så ska de va ;) , mådde ändå prima ballerina dan efter så så farligt kan de nog inte vart ändå .
bara känns så för man inte e ute så ofta nu för tiden

Det hela började med after work med mathilda & angelica , sen blev ja skit sugen på å festa ordentligt när man endå va igång lixom . Så så fick de bli. Sandra hängde med efter hon hade jobbat klart också , kulish hade vi, ja iaf jag ;) haha

Jeje , imon hoppas jag på å få gå hem vid 17.oo typ , men jag tror det brukar vara så söndagar att den som öppnar går på em.

igår slutade ja inte förren 23.45 seent juuh , och ikväll gick ja hem 20.00 . så de skulle faktiskt va lite skönt att sluta 5 imon , med tanke på att ja jobbar på måndag med :P *pjuh* hur fan orkar nån läsa detta :) hahaa . så himlaah oväsentligt för alla utan mig själv ;) 

Anyway på tisdag åker vi och hämtar Elliots nya vrålåk :) en trehjuling som jag inte har nån bild på just nu för den e i andra datorn... Men den är blå , väldigt fin. "Motorcykel" säger Elliot att det är , han är ju helt underbar min lilla skatt. 

Nej nu blir det sängen . godnatt .


i love U

alltsååå

det här va ju skit med .

jag har bara vart lite förkyld i näsan idag , och ja trodde min förkyldning skulle försvinna helt tills imorron

M E N

så somnade ja innan *host* efter jobbet ... (jajaja men de va inte meningen) nu till saken :

När ja vaknade va ja aldeles konstig i halsen!!!!!!!
WTF??!?!?!?!

såååååå ....... nu har ja fått nån jävla rethosta , eller ja känner att ja e på väg å få det för de e irriterande i halsen All The Time. .......... gör inte ont men stöör sej...


=

idag har ja jobbat , sen kom ja hem och så gick ja och mina snyggingar till affären . Thats iT . 
imon , blir det utedag , vi ska ner på stan , elliot har pratat om lekparken idag så de blir nog en sväng dit imon med, sen vill han nog åka lite atv med ... min lilla motorkille .. sötast*  

Bye

nu så

ja nu e vi i stort sett friska. skönt det . lite snorigt är det fortfarande men det får gå ändå . alla är väl lite snoriga nuförtiden typ...

imorgon ska min prins till tandläkaren , för han slog i sin tand igår :(  undra hur det ska gå eftersom han blir jätte arg när man vill titta i hans mun , jag vet inte ens exakt hur många tänder han har , han blir vansinnig när man vill titta efter , fast han har hela munnen full med tänder typ så han har nog nästan fått alla mjölkisar kanske är 4 han inte fått av 20 . 

Efter det ska ja till jobba och Elliot ska till dagis. blir kul för honom vi har ju vart inne nu i två dar och för Elliot har vart sjuk .

Men nu har han börjat klättra på väggarna och det är ett tecken på pigghet :) skönt.

idag åt vi fina middagen , med inspiration från mitt jobb , fetaostfyllda färsbiffar , klyftpotatis & tzatziki.
blev kanon bra , och hade ja inte vart förkyld hade det nog smakat ännu mer.

Till Elliot gjorde jag miniköttbullar och så fullkornsmakaroner till , det är ju det enda som passar herr finsmakare och är det det han vill ha så får han det , istället för att han inte äter nånting alls . Han har vart helt omöjlig med maten såå länge nu , men nu börjar det vända äntligen :)
innan va de bara välling och yoggi som passade , man blir orolig som mamma då , men han åt ju det iaf , alltid nåt . tänk om inte de heller hade dugt (stavas?) , de hade inte vart bra.

nähej , nu ska jag ta mej lite kvällsmat här . god kväll .


Ja

ja är förkyld :(

fan va tråkigt


RSS 2.0