halloppsan

jaaa nu är vi hemma från gotland , vilket vi har vart i en vecka men vår data krascha när vi kom hem!? så ja har inte orkat skriva helt enkelt , bara kollat de viktigaste sakerna genom ps3an. jävla bra faktiskt att man kan surfa på den med ju , dock lite jobbigt å skriva när man inte har tangentbord tillkopplat till den, gav mej faktiskt på att blogga ett inlägg en dag men för det första tog de massa tid och sen när ja va typ klar råka ja trycka på bakåt knappen så allt försvann så då sket ja i det ,

men igår lagade tobbe datan , duktig han är . han hade två olika datorer och plockade delar ur åså.
Men det första vi gjorde igår va att ta en promenad till onoff , båda inställda på att plocka ut en ny dator , men sen ångrade vi oss båda två när vi väl va inne i affären , de va inte dåligt för att va oss , vi brukar alltid komma ut med nåt.

Men de känns himla skönt faktiskt . Sparade vi dom 10000:- 
Kan vi lägga dom på atvn istället.  

Och data har vi ju nu endå. och det är ju inte livsviktigt , man vill ju bara kunna göra de viktigaste. så man behöver ju bara en , innan när vi hade vår laptop med så hade vi ju aldrig igång båda samtidigt, så skit onödigt att ha både och ju.
Fast ja blev lite sugen på en minipc :) en rosa . som man kunde ha i väskan och liten å smidig å ha i knät lixom. men som sagt finns andra saker ja hellre lägger pengarna på.

WELL är nu inne på min sista semester vecka men vi har gjort massa roliga saker med släkt och vänner .

Håller också på och letar efter drömhuset. Kom snart!!

Neh nu ska vi äta frukost här , seeen frukost med mina älsklingar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0